“Mislite na budućnost, studirajte u Australiji” – 2. sajam australijskog obrazovanja


shadow

Obrazovni agent Elena Simić organizuje drugi sajam Australijskog obrazovanja u Srbiji, u subotu 8. oktobra, pod nazivom ’’Mislite na budućnost, studirajte u Australiji’’. Sajam će se održati u hotelu Metropol Palace u Beogradu, od 12 do 16 časova.

Posetioci sajma će moći da saznaju sve informacije o pogodnostima studiranja u Australiji na jednom mestu i da saznaju sve detalje od predstavnika australijskih univerziteta, koledža i obrazovnih institucija.

Osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa posetioci će imati priliku da čuju o dobijanju studentskih viza, studentskom životu, rada u toku studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života.

Australija je atraktivna destinacija za studiranje i za život. Zemlja engleskog govornog područija sa stabilnom rastućom ekonomijom i visokim životnim standardom nudi dosta mogućnosti stranim studentima kojih svake godine ima sve više. Sidnej i Melburn kao najveći gradovi i centri privlače dosta internacionalnih studenata i svake godine budu imenovani među 10 najboljih gradova na svetu za studiranje. Na Šangajskoj listi svetskih akademskih institucija, nalaze se 23 univerziteta iz Australije.

Ulaz na sajam je besplatan za sve uz obaveznu prethodnu registraciju.

Za više informacija možete da nas kontaktirate

Makedonska 30, zgrada Eurocentra, I sprat, lokal br. D8

contact@elenasimic.net

+381 11 33 40 474

+381 62 162 88 95

Podeli tekst sa prijateljima!

 

Autor

Elena Simic

Agent za studiranje i odlazak u Australiju, direktor agencije Future Option
Studiranje u Australiji, upis na studije i apliciranje za studenstku vizu.
Savetovanje i pripremanje aplikacija za studentske, turističke, partner i druge vize za Australiju.
https://elenasimic.net

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti obljavljena. Obavezna polja su označena*