„Otključaj uspeh! Studiraj u Australiji!“ – 3. sajam australijskog obrazovanja


shadow

Agent za studiranje Elena Simić organizuje treći sajam Australijskog obrazovanja u Srbiji, u nedelju 1. oktobra, pod nazivom ’’Otključaj uspeh, studiraj u Australiji”. Sajam će se održati u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, od 12 do 16 časova.

Posle uspešno održanih sajmova u 2015. i 2016. godini kada je bilo preko 1000 posetilaca, i ove godine će gosti sajma imati priliku da saznaju sve informacije o pogodnostima studiranja u Australiji na jednom mestu i da saznaju sve detalje od predstavnika australijskih obrazovnih institucija kao i od agenta za studiranje Elene Simić, koja je menadžer agencije Bridge Blue Serbia.

Osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa, posetioci će imati priliku da se informišu o dobijanju studentskih viza, studentskom životu, radu toku studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života.

Odličan obrazovni sistem i visok životni standard, Australiju čini iz godine u godinu sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. To ne čudi kada uzmete u obzir da se na Šangajskoj listi svetskih akademskih institucija, nalazi 23 univerziteta iz Australije. Rastuća ekonomija, prelepa klima i gradovi kao što su Melburn, Sidnej, Pert, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, stavljaju Australiju na treće mesto po broju stranih studenata u svetu.

Ulaz na sajam je besplatan za sve, uz obaveznu prethodnu registraciju. Link za registraciju možete naći ovde. Agent Elena Simić već dugi niz godina ima iskustvo u uspešnom upisivanju studenata na studije u Australiji, ne samo iz Srbije već i iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

 

 

 

Autor

Elena Simic

Agent za studiranje i odlazak u Australiju

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti obljavljena. Obavezna polja su označena*


− 4 = 2