Vebinar – Studiranje u zemljama engleskog govornog područja


shadow

Agencija Future Option organizuje vebinar, 01. Novembra (nedelja) u periodu od 13 – 15:30h preko Zoom platforme, na temu “Studiranje u zemljama engleskog govornog područja”.

Učesnici vebinara će moći da se informišu o studiranju u Australiji, Novom Zelandu, Kanadi i Americi, kao i mogućnostima koje ove zemlje nude međunarodnim studentima tokom i nakon studija.

Na vebinaru će biti predstavljen veliki broj koledža i univerziteta iz zemalja engleskog govornog područja, a učesnici će imati priliku da čuju i prezentacije nekih od ovih obrazovnih institucija.

Vebinar će voditi Elena Simić, registrovani agent i direktor agencije Future Option, i ona će održati prezentacije o opcijama studiranja, proceduri i uslovima za upis i dobijanje studentske vize, mogućnostima koje pruža studentska viza, kao i radu u toku i nakon studiranja u ovim zemljama.

Australija, Novi Zeland, Kanada i Amerika su među najpopularnijim destinacijama studiranja u svetu, i zemlje koje godišnje prime preko 2 miliona međunarodnih studenata. Prestižne obrazovne institucije, kvalitetno obrazovanje, mogućnosti studiranja svih programa na engleskom jeziku, šanse za posao u toku i nakon studiranja su razlog zašto se veliki broj međunarodnih studenata odlučuje da studira baš u ovim zemljama.

Učesće na vebinaru je besplatno, ali je obavezna registracija na sajtu agencije za studiranje u inostranstvu Future Option, koja je usko specijalizovana za studije u zemljama engleskog govornog područja.

Podeli tekst sa prijateljima!

 

Autor

Elena Simic

Agent za studiranje i odlazak u Australiju, direktor agencije Future Option
Studiranje u Australiji, upis na studije i apliciranje za studenstku vizu.
Savetovanje i pripremanje aplikacija za studentske, turističke, partner i druge vize za Australiju.
https://elenasimic.net

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti obljavljena. Obavezna polja su označena*